понеделник, 10 юни 2013 г.

Кракери с розмарин и пармезан




225 гр. брашно
160 мл. вода
60 мл. зехтин
1/4 ч.л. сол
нарязан на ситно пресен розмарин

Слагаме продуктите в купа и замесваме тесто.
Месим около 5 минути.
Отавяме тестото да почине 20 мин.
Разделяме го на 8 части.
Разточваме всяка част възможно най-тънко.
Поръсваме с настърган пармезан и печем в предварително загрята на 220*Ц фурна.

адаптирано от laughingspatula.blogspot.be

3 коментара:

  1. Много хубава идея :)Не пише разточеното тесто да се нарязва, значи да разбирам, че от тези продукти излизат осем броя.

    ОтговорИзтриване
  2. Да 8 са, но са големички- колкото тавата на фурната.
    Хубава вечер :)

    ОтговорИзтриване