петък, 25 март 2011 г.

Мариновани гъбки





250 гр. пресни печурки
125 мл. зехтин
сок от 1 лимон
1 скл. чесън, настъргана на ситно
нарязан на ситно пресен босилек или магданоз
сол

Смесваме в купа всички продукти, без гъбите.
Нарязваме гъбите на тънки резенчета и ги прибавяме при маринатата.
Оставяме да се мариноват 3 часа в хладилника.
Сервираме с препечен хляб.

Maraboutchef/ Cuisine a L'Italienne

2 коментара:

  1. Звучи и изглежда прекрасно!
    Ще опитам, благодаря за рецептата.
    Поздрав и хубави почивни дни!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Лети!
    Поздрави и за теб :)

    ОтговорИзтриване